Wat is baby spa, waar is het goed voor? Vanaf hoeveel maanden is een baby spa bestemd voor baby’s?

Hydrotherapie bij baby’s! Wat is baby spa, waar is het goed voor? Vanaf hoeveel maanden is een baby spa bestemd voor baby’s?

Hydrotherapie baby dreams baby spa rotterdam

De baby spa bevordert de fysieke en mentale groei van baby’s dankzij de hydrotherapie en er is nu veel vraag naar. Als een baby geen klachten heeft en 1 keer per week naar een baby spa gaat, heeft een baby.

daar veel voordelen aan. We gaan nu samen kijken naar deze voordelen. Wat is een baby spa, waar is het goed voor? Een baby massage bij baby’s… in ons land is de baby spa de laatste tijden steedw populairder aan het worden, baby’s met krampjes en lucht krijgen fysieke therapie door middel van massages. In de eerste drie maanden is de binding tussen ouder en kind erg belangrijk en dankzij de massage komt er een vertrouwensband tussen baby en ouder, de gevoelens van de baby voor de moeder nemen toe en de baby voelt zich meer vertrouwd. Mensen die in het verleden klachten hebben gehad gingen floaten om te genieten van de gezonde werking van het gezuiverde water en om een gezond leven te lijden, nu zijn de mini’s aan de beurt! Om de groei van spieren en motorisch te bevorderen, kunnen de baby’s in kleine jacuzzi’s die speciaal voor baby’s zijn ontworpen en genieten van een massage. Bovendien zullen baby’s die bang zijn voor het water eraan wennen en thuis makkelijker in bad gaan, zodat de ouders geen moeilijke momenten meemaken met het wassen van de baby’s, maar juist genieten! We hebben de baby spa die voor baby’s heel leuk en ontspannen werkt voor jullie verder uitgezocht en ons erin verdiept. Dit is baby spa.

Waar is baby spa goed voor, wat zijn de voordelen van baby spa?

De baby’s die naar een baby spa worden gebracht worden aller eerst in een badje gedaan, wat geschikt is voor de grootte van de baby. De bewegingen die gemaakt worden bevorderen en versterken de spieren en het motoriek en daarbij raken ze ontspannen dankzij de baby massage die gegeven wordt door professionele masseuses. Dankzij de rustgevende werking van het water kunnen de ouders ook even socialiseren. De baby krampjes en klachten die voorkomen bij heel veel baby’s, nemen af dankzij de massage als die regelmatig wordt gegeven.

Vanaf hoeveel maanden kan je een baby spa gebruiken?

Om gebruik te kunnen maken van een baby spa dient de nacelstreng van een baby eraf gevallen en genezen te zijn. Echter, als een baby veel klachten heeft en de klachten kunnen afnemen door de baby spa, dan kan op advies van een dokter besloten worden om eerder al naar een baby spa te gaan.

Hoe wordt een baby spa toegepast? De stappen van een baby spa:

De baby’s krijgen speciale zwemluiers aan die ze in bad mogen dragen en een speciale neckfloat om. Om aan het water te wennen en hun bewegingen te ontdekken worden ze ongeveer 5 minuten zelfstandig in het water gelaten. Vervolgens wordt de jacuzzi aangezet en daarna gaan ze naar de ruimte voor massages en krijgen de baby’s met speciale professionele producten gericht op baby’s een massage.

 

In de regio Bergen op zoom, het babybadcentrum, bent u aan het juiste adres voor uw baby. Dreams Baby Spa zal zijn best doen om uw baby blij te maken!

 

whitelogo
+316 37 31 82 41info@dreamsbabyspa.nlSterrelaan 464624 CB Bergen op Zoom

Copyright by Dreams Baby Spa 2020. All rights reserved.